Training bij Blanche Model Agency

Begeleiding voor ieder niveau model

Wil je model worden of ben je model maar wil je groeien in je vaardigheden?
Naast het leveren van expertise aan producties geloven wij ook in het creëren en/of begeleiden van talent. Ons aanbod varieert van het bijbrengen van fysieke vaardigheden tot administratie en ondernemingsvaardigheden als zelfstandig model. Trainingen kunnen zowel fysiek als digitaal gegeven worden en in beide gevallen ook beloont met een certificaat. Bekijk hier ons aanbod en neem gerust contact op bij vragen.

Catwalk training

Houding, loopbewegingen en meer!
Tijdens deze cursus maken we van catwalk een cakewalk. Je leert je lichaamshouding en je bewegingen te verbeteren. Voor te bereiden op verschillende type catwalk presentaties.

Fotoshoot training

Houding, uitstraling en meer!
Bekwaam jezelf in het vakjargon en de wensen van de gemiddelde klant. We nemen verschillende houdingen en trucs door om je klus naar een hoger niveau te tillen en vaker geboekt te worden.

Zelfstandig model

Tarieven, klantenwerving en meer!
Ambieer je een carrière in de modelindustrie maar wil je jezelf niet committeren aan één agency? In deze cursus nemen we de zakelijke kant en de mogelijkheden door als zelfstandig ondernemer.

Overig aanbod

Een succesvol model zijn vergt veel kwaliteiten en een hoog zelfvertrouwen. Gelukkig hoeven deze competenties niet uitsluitend voor modellen aangeboden te worden. Wij bieden verschillende trainingen aan voor mensen zonder model ambitie maar die wel interesse in bepaalde aspecten van de industrie.

Lichaamstraining

Lichaamshouding en beweging!
Catwalk lopen is niet alleen voor de show. Het vergt een goede balans van je lichaam om dit tot een hoger niveau te tillen. In deze sessie krijg je tips and tricks om je core te verbeteren en nemen we verschillende oefeningen door.

Presentatie training

Zelfvertrouwen, uitstraling en meer!
Voor een publiek performen vergt ervaring en bewustwording van je motoriek. In deze trainingen geven we je de handvatten om beheerst voor een publiek te staan. En zelfvertrouwen te kweken in je overkomen.

Blijf op de hoogte via social media