Over ons

Wat is Blanche Model Agency?

Blanche Model Agency is een modellenbureau opgericht door Gabriëlle Bosman. Wij bedienen een brede klantenkring variërend van bedrijven, marketing- en communicatieafdelingen en fotografen. Naast het leveren van modellen en andere vakmensen geven wij ook modeltrainingen voor individuen en groepen.

Hoe is het begonnen?

Tijdens de docentenopleiding van Gabrïelle Bosman ontdekte zij al snel dat haar talenten verder lagen dan alleen voor de klas staan. Ze kluste toen al bij als professioneel model (Gabrielle Blanche). De jaren na voltooiing van de opleiding intensiveerde zij deze activiteiten. Hierdoor ontstond er een samenvloeiing van competenties tussen het onderwijs en de modellenindustrie. Mede als model in deze positie zag ze ook vooral waar het ontbrak in het huidige marktaanbod. 2019 werd het jaar waarin Gabrielle de stap heeft gezet naar een modellenbureau. Met als doel de industrietrend van puur commercieel handelen en poppetjes schuiven te doorbreken.

Het team

Michelle Elisabeth

Model, coach

Gabriëlle Bosman

Oprichter, booker, coach, model

Niels Otten

Creative, AV-specialist, IT

Waar geloven wij in?

Wij geloven in eerlijkheid, zowel naar onze klanten als onze modellen. Hierdoor staat communicatie, transparantie en betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Als één van de weinige publiceren we ook onze modeltarieven op de website. Helder en concreet voor beide partijen om ruis en uitbuiting tegen te gaan.

Kweken van talent

In plaats van alleen uit de vijver te vissen geloven we ook dat je moet teruggeven. Een gelijkwaardig speelveld brengt meer diversiteit, fair practice en mogelijkheden voor iedereen. Daarom bieden wij verschillende trainingen aan als bedrijf. Voor het promoten en het bekwamen van modellen in spe.

Mensenwerk

Zaken zijn zaken, maar vaak wordt het menselijke aspect snel vergeten. Niemand functioneert goed met weinig informatie/geen waardering. Wij hebben respect en informatieverschaffing als speerpunt in het zakendoen.

ANNO nu

Tijden veranderen, evenals het bouwen van portfolio’s en/of het bereik van je commerciële doeleinden. Wij geloven dat een samenwerking niet per direct ophoudt na een photoshoot of show. Wij zoeken graag samen met de klant naar de extra meerwaarde voor alle partijen.

Laten we samenwerken!

Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier voor vragen en/of een offerte voor uw productie.

Blijf op de hoogte via social media