Presentatie voor een haarmerk

geschreven door:

Op maandag 20 mei 2019 hebben wij modellen geleverd aan het bekende haarmerk Davines. Dit haarmerk werkt alleen met producten op natuurlijke basis. Deze haarpresentatie werd gedaan door Davines Nederlandse nationale trainer Jani Beemster.

Hij zocht voor deze haarpresentatie in Amsterdam modellen voor een flashy koper kleur en een imprint kleur en natuurlijk kon Blanche Model Agency dit snel regelen. Op zondag 19 mei kwamen onze modellen Klaske en Kelsey voor de voorbereidingen van het haar in zijn eigen salon in Alkmaar. Hier werden de meiden geknipt en gekleurd door het team van Jani Hair.

Jani inspireert kappers graag en staat daarom ook op het podium om alle geheimen van het vak uit te leggen. Denk aan de speciale technieken en nieuwe vaardigheden. Hij werkt voor het duurzame haarproduct Davines. Het haarmerk werkt alleen met natuurlijke ingrediënten, waarbij de producten de natuur niet aantasten.

Hieronder de beelden van maandag 20 mei backstage en na de presentatie van Davines met Jani Beemster, zijn team en onze prachtige modellen!

Blijf op de hoogte via social media