Presentatie nieuwe haarverf

geschreven door:

Onze modellen, (tevens zussen) Klaske en Nikki mochten op zondag 10 en maandag 11 maart meewerken met een seminar over de lancering van de nieuwe haarkleuren van Fudge Professional. Dit is een creatief en karaktervol haarmerk dat vaker trainingen geeft bij boutique-bedrijf People 4, te Zaandam. Dit is een academy voor haarsalons.

Voorbereidingen

Op zondag begonnen de kappers van People 4 en Fudge Professional om de campagne foto’s na te maken. Mijn modellen en twee anderen werden geknipt, gekleurd in een prachtige tint vergelijkbaar met de campagne looks van maart 2019 van Fudge Professional. Ons model Klaske met lang haar, werd voor het eerst geverfd.

Fudge Professional had enkele producten opnieuw gelanceerd, waarbij het gaat om verzorging van het haar en je hoofdhuid. Er zitten natuurlijke producten in, zoals salie, tarwekiemen en rijk aan vitamine E. Fudge wilt zo veel mogelijk doen aan het milieu en dus zijn bijvoorbeeld hun producten gemaakt met minder plastic en zijn ze recyclebaar. Dit vinden wij van BMA (Blanche Model Agency) natuurlijk een geweldig en duurzaam initiatief, want dan komt het niet terug in onze natuur. Veel van het gebruikte plastic kunnen we niet goed verwerken en dus staat Fudge Professional als onderneming die iets onderneemt tegen de vervuiling van de natuur.

Kapperseminar

Op de dag van de seminar van Fudge Professional kwam ik nog even langs tijdens de voorbereidingen van de kleding en make-up. Nikki en Klaske hebben beide begin dit jaar een catwalk training bij mij gehad. Tevens zijn ze beiden gescout en waren zij binnen no time geboekt voor deze opdracht. Op maandagochtend 11 maart besprak ik nog even of ze nog vragen hadden en of ze blij waren met hun haren? Zie hieronder de prachtige resultaten!

Hieronder de resultaten van de foto’s tijdens en na de seminair (Relaunch Headpaint). Creaties gemaakt door de kappers Tracey Hayes, Louise Reeves en Robert Schellingerhout. Wat een prachtig resultaat! En vind je niet dat onze modellen lijken op de campagne modellen? #lookalikes

Blijf op de hoogte via social media