Inspiratiedag kleuren en knippen

geschreven door:

Wij mochten modellen leveren voor een knipdemo van Cuts & Colours met de educatie manager Daphne Veld. Zij is een freelance trainer, hairstylist en kleurspecialist. Vooraf aan de knipdemo op woensdag 12 juni 2019 zouden ook video’s worden gemaakt. De video’s draaien nu ook in de salons op hun tv schermen. Hierbij werden onze modellen Femke en Gabriëlle geboekt.

Talent

Ja, het klopt. Ik was ook geboekt en dit was stiekem ook fijn voor ons beginnend model Femke. Zij had tot nu toe nog alleen maar wat alternatieve fotoshoots gedaan. Dus het was natuurlijk logisch om dit samen met mij (lees: een professioneel model) samen te doen. Maar Femke deed het super en er was bijna geen coaching nodig! Het ging bijna allemaal vanzelf en wat een natuurtalent!

Advies en knipdemo

De video’s hierboven worden gebruikt bij de salons van Cuts & Colours. Je ziet hoe onze modellen die middag werden geadviseerd, gekleurd en geknipt door Daphne Veld. De salons geven bieden hun klanten een no-nonsense haarbeleving aan hun klanten en dit stralen ze ook uit. Alles was duidelijk en gangbaar. Aan het eind van de middag gingen wij vanuit Cuts & Colour Baronie te Alphen aan de Rijn richting Wet & Wild. Zie hieronder de beelden.

Hier gingen wij ons voorbereiden voor de knipdemo samen met Daphne. Na de knipdemo hebben wij nog even model gestaan voor de kappers en zie hieronder de resultaten. Daphne heeft ons een nieuwe prachtige look gegeven die deze zomer trendy is.

Blijf op de hoogte via social media